Over PCwiki.nl

PCwiki.nl is een initiatief van Nicolas Claeys, een fervente liefhebber van technologie met een scherp oog voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software. Regelmatig krijg ik de vraag om vaak voorkomende computer problemen op te lossen. Daarnaast krijg ik ook vaak de vraag welke computer je momenteel best kan kopen. En daarom ben ik gestart met de website “PCwiki.nl”.

Met mijn achtergrond in techniek en mijn ervaring in het creëren van online platforms zoals De Beste Laptop en iPhone-Voorraad, heb ik besloten om PCwiki.nl in het leven te roepen. Elke dag doorzoek ik de nieuwste trends en informatie via gerenommeerde bronnen zoals CNET, TechCrunch, Ars Technica en vele anderen. Op deze manier kan ik jou, als bezoeker van PCwiki.nl, voorzien van betrouwbare en nauwkeurige informatie, zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van deze toonaangevende bronnen.

Met deze website wil ik mensen helpen om vaak voorkomende problemen op te lossen. Kleine tips en trucjes die je digitaal leven vereenvoudigen.

Daarnaast geef ik met mijn grondige hardware kennis, koopadvies voor computers. Van standaard desktop computers tot de ultieme gaming machine.

Bij PCwiki.nl streven we ernaar om altijd up-to-date informatie te verschaffen. Je zult bij ons geen standaardlijstjes van computers aantreffen. In plaats daarvan selecteer ik dagelijks computers op basis van strikte criteria, zodat ik zeker weet dat de informatie die ik verstrek altijd actueel is. Kortom, mijn koopgidsen zijn altijd gebaseerd op de meest recente gegevens!

Contact opnemen? Hoe kan ik je helpen…

Heb je vragen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik neem gegarandeerd contact met je op. Je kunt ook onder elk artikel reageren. Ik behandel al je vragen met de nodige expertise!

Vredestraat 13
Deinze, 9800